13.09.2007 г., 9:37 ч.

Пред страха 

  Поезия
847 0 11
 

                                 Пред страха



                       Крещяли ли сте някога без глас?

                       И бягали  - без смисъл и посока?

                       Това отскоро правя аз...

                       Буксуване ли е, страдание или насока?

                       И вледеняване усещам,

                       макар кръвта ми да е буйна и гореща...

                       Оглеждам се в парчета огледало...

                       Поемам дъх. И слагам точка. И начало...

                       Нов кръст намирам, за да се разпъна.

                       И да не мога пред страха да се огъна...


© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??