31.03.2008 г., 22:56 ч.

Пред тебе 

  Поезия
495 0 1
             Пред тебе

Пред тебе на колене стоях,
молех се да ми простиш,
но късно беше да осъзная
що за мъж си ти.

Пред тебе аз кълнях се,
че обичам те, а ти отне ми
любовта, казваше, че моите думи
са лъжа, не, не е така, ти продаде любовта ми.


Ти продаде любовта ми,
сърцето ми отне завинаги,
но не спираш с твоите лъжи,
прости, но забрави пред тебе
вече да се кланя и да казвам:
Моля те, прости!
Сега е твой ред. Уви!!!

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Моля те,прости!
    Сега е твой ред.Уви!!!

    Поздрави и целувки!
Предложения
: ??:??