12.12.2004 г., 16:21 ч.

Предадох се 

  Поезия
947 0 1

Предадох се

Влязох и поръчах.
Запалих цигара.
Отпих тихо и усетих топлината.
Топлината няма име,
няма ЕГН дори.
Топлината се отчита,
после трябва да платиш.
Проститутката,не я познавам,
за час ми дава топлина,
плащам си, обличам се,
и влизам в онзи светофарен фризер.
Вятърът ме мрази,
светофарът ми се хили,
всичкото ми не издържа,
едно момиче ме гледа.
Колите прехвърчат край тялото,
което иска да е юли.
"Искам топлина" - чувам се.
Онова момиче явно ме обича.
По дяволите, всички мои скрупули,
защо да не й кажа две думи?!
Несъвършенство.

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Несъвършенство, ама съвършено написано!
Предложения
: ??:??