Аз мисля си за теб, приятелю,
за тебе, на когото аз разчитах,
ала сега не вярвам в теб, предателю…
Защо го стори, даже не попитах…
Няма да заплача, въпреки че те обичах.
Ти се подигра свирепо.
Дори в сънищата си след теб аз тичах,
което днес намирам за нелепо.
Но няма да заплача за предател…
Дори сълза няма да пророня…
Аз някога наричах те приятел…
Сега и от съня си ще те гоня…
© Мариета Дечевска Всички права запазени