21.06.2017 г., 0:03 ч.

Предавам се! 

  Поезия » Любовна
553 1 4

Човекът е логичен индивид,

но често грешки не признава,

а щом с любов е бил надвит,

повярвай – бързо се предава.

 

Предал се е, но не е победен,

напротив – с нови сили диша!

И в тези чувства той е убеден,

но някак му е трудно да опише...

 

Че всичко в него става поетично,

отнесено, но някак размечтано.

И (може би) е малко егоистично,

но всичко важно вляво е събрано.

 

А само колко смелост се изисква

част от себе си да разделиш надве.

Но сториш ли го, нещо те подтиква

някому да изречеш "Обичам те!"...

© Михаела Милушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??