Човекът е логичен индивид,
но често грешки не признава,
а щом с любов е бил надвит,
повярвай – бързо се предава.
Предал се е, но не е победен,
напротив – с нови сили диша!
И в тези чувства той е убеден,
но някак му е трудно да опише...
Че всичко в него става поетично,
отнесено, но някак размечтано.
И (може би) е малко егоистично,
но всичко важно вляво е събрано.
А само колко смелост се изисква
част от себе си да разделиш надве.
Но сториш ли го, нещо те подтиква
някому да изречеш "Обичам те!"...
© Михаела Милушева All rights reserved.