13.04.2008 г., 9:29 ч.

Предчувствие 

  Поезия » Любовна
601 0 13

Нещо витае сред мрака...
Господи! Нещо се случва!
Нещо, което очакваме...
Нещо, което изпускаме...

 

Странна е тази тревога,
свита в сърцето бодливо.
Сред пепелището - огън
като змия се извива.

 

Ще се отдръпнем на крачка.
С пръчка в жарта ще поровим...
После... змийчето ще смачкаме.
Но
ще изпием отровата... 

 

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??