7.08.2011 г., 22:55 ч.

Предчувствие 

  Поезия » Бели стихове
558 0 1

Притихвам като сънена гора.

В косите ми изстинали полека вятърът се сгушва.

Уморена към нощта пристъпям.

Унасям се. Дочувам нежен шепот.

Край мен танцуват есенни листя.

Предчувствие в съня ми ме обзема.

Къде ще свърши приказката?

Далече си от мен сега...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има го чувстото, красиво е. Само думата "приказката" излиза от ритъма според мен
Предложения
: ??:??