Aug 7, 2011, 10:55 PM

Предчувствие 

  Poetry » White poetry
557 0 1

Притихвам като сънена гора.

В косите ми изстинали полека вятърът се сгушва.

Уморена към нощта пристъпям.

Унасям се. Дочувам нежен шепот.

Край мен танцуват есенни листя.

Предчувствие в съня ми ме обзема.

Къде ще свърши приказката?

Далече си от мен сега...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има го чувстото, красиво е. Само думата "приказката" излиза от ритъма според мен
Random works
: ??:??