30.10.2005 г., 21:43 ч.

ПРЕДЧУВСТВИЕ 

  Поезия
907 0 3

Снегът пое града
във млечните си длани
и по студените стъкла
изряза причудливи драми.

Вървя.Поскърцва под краката.
Блещукат в бялото искри.
Отнякъде препусна вятър,
докосна ме и продължи.

И всичко е пределно ясно.
И зная-ще се разделим.
Вървя.И гледам безучастно
дима в отсрещния комин.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??