7.05.2006 г., 23:56 ч.

ПРЕДЧУВСТВИЕ 

  Поезия
1477 1 7
ПРЕДЧУВСТВИЕ



Аз се страхувам от оня ден,
когато няма да те очаровам.
Когато ще протягаш не към мен
ръцете си ,а аз ще я отронвам-
преследвала с години ме сълза.
Потичаща върху тъга безкрайна.
Със ревностни,опърпани крила
ще приземя си гордостта безславна.
И като път на никого нетрябващ
ще те очаквам,за да ме преминеш.
И като нощния крадец ограбващ
те призовавам пак да ме разбиеш.
След туй превземай цялата ми крепост.
Едва ли в нея нещо ще намериш-.
освен душа облякла се във святост
приканваща любов да й постелиш.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??