14.09.2008 г., 0:25 ч.

Предчувствие за любов 

  Поезия » Любовна
834 0 8

 

 

ПРЕДЧУВСТВИЕ ЗА ЛЮБОВ

 

“Животът не се мери с броя вдишвания,

а с моментите, които спират дъха ни.”

Джордж Гарлин

 

Тази топла длан на ръката ти...

И на очите ти огледалото...

В пренапрегната гънка на тялото ти

съм полегнала изпепеляла.

Разкажи ми за нас, моля те!

За мига на раздялата.

Дето няма да дойде никога,

а само ще ни разпалва.

Неизбежно е, казваш.

Неконтролируемо.

Невиждано и неповторяемо.

Незатихващо. Неподправено.

Непресъхващо и необуздаемо.

Ненагледни мой, вярвам ти,

и се сгушвам на твоето рамо.

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??