31.03.2008 г., 10:19 ч.

Предел в годините достигнах 

  Поезия » Бели стихове
788 0 5

Предел в годините достигнах

Предел в годините достигам,
а все по път трънлив вървя.
До кога ще трябва да се боря,
дори без шанс да победя.

Да се примириш е лесно,
не се измъчваш толкова, нали?
Силите с годините отслабват,
но как душата да се примири.

Надеждата понякога я губя
и идва приятелката ми тъга.
А после нещо се бунтува
и кара ме напред да се стремя.

Навън е пролет и ухае,
животът ражда се, нали?
А в мен надежда се поражда
за слънчеви и топли дни.


© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??