6.11.2018 г., 18:23 ч.

Предесенно 

  Поезия
372 0 1

Отиде си!

Не каза нищо...

А все още ухаеш на топла

пръст.

Не се и усмихна!

А Луната, да знаеш,

бе толкова

сърдита.

 

Не се тревожи, знам!

И вярвам ти...

Ти просто,

ей така реши!

 

След късния августовски ден

Луната ще продължава

балкона да огрява –

както и преди...

Отново и отново ще грее -

без мен!

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??