8.09.2009 г., 13:44 ч.

Преди... 

  Поезия » Любовна
774 0 2

 

Преди да знам , че те е имало, съм 

губила от същността си всеки миг и ден.

Преди да се извие буря - сърцето ми е

стенело тихо и без глас...

Преди да съм изплакала сълзите ,

които днес са само дъжд -

си ги изпивал с ненаситна жажда.

Преди да знам, че мога да обичам -

си бил до мен - безмълвен, нежен...

Преди да се науча да изписвам чувствата -

си ги прочитал лист след лист в очите тъжни...

Преди да се науча да рисувам с думи -

си ме рисувал с трепет през нощта...

Преди и след, когато търся себе си -

си бил в копнежите, във мислите, във мен -

ти ме откри , намери ме за себе си...

Днес те преоткривам със сърцето си -

защото ти си моето пророчество, съдба

и всичко, от което имам нужда...! ТИ....

 

© Веселина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??