16.08.2007 г., 0:01 ч.

Преди... 

  Поезия
594 0 20
Преди да ме забравиш, разкажи ме
на вятъра, а после и на сивата мъгла,
на облаците бели, от любов залели
с дъждовните си капки вечерта.
Преди да ме зачеркнеш, изрисувай
със дъх  ликa ми по запотеното  стъкло,
а после със усмивка припомни си
усмивката ми, застлала твоето легло.
Преди да си отида, ще се върна,
поредната любов  да ти отдам.
Преди да се родя, била съм с тебе,
и пак за теб, любов, сърцето си ще дам.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??