13.12.2022 г., 6:47 ч.

Преди да се изгубя… 

  Поезия » Любовна
293 1 6

Сега съм сляп. А ти

на приказките сякаш знаеш края.

И колко дълго ще съм жив,

когато моят дъх на теб ухае.

 

И колко дълго ще съм сляп,

преди да си отворя пак очите.

Преди да се изгубя в този свят,

понеже не открих у друга пристан.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??