13 дек. 2022 г., 06:47

Преди да се изгубя… 

  Поэзия » Любовная
291 1 6

Сега съм сляп. А ти

на приказките сякаш знаеш края.

И колко дълго ще съм жив,

когато моят дъх на теб ухае.

 

И колко дълго ще съм сляп,

преди да си отворя пак очите.

Преди да се изгубя в този свят,

понеже не открих у друга пристан.

© Небесен Владетел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??