Сега съм сляп. А ти
на приказките сякаш знаеш края.
И колко дълго ще съм жив,
когато моят дъх на теб ухае.
И колко дълго ще съм сляп,
преди да си отворя пак очите.
Преди да се изгубя в този свят,
понеже не открих у друга пристан.
© Небесен Владетел All rights reserved.