18.01.2014 г., 18:52 ч.

Преди да те убия 

  Поезия » Любовна
505 0 0

Тръгнах си, защото много те болях.
А зениците ти викаха за помощ.
Тръгнах си... Така е - не успях!
Май обичах прекалено много.

Точно тебе не можах да те опазя
от огнените болки на обичането ми.
А трябваше отдавна да избягам...
Преди да стана твоето отричане.

Преди да те превърна в пепел.
И всичко свято в тебе да затрия.
Съжалявам, знам че закъснях!
Тръгвам си, преди да те убия!

© ТтТт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??