28.01.2008 г., 11:21 ч.

Преди да заспим 

  Поезия
552 0 4
 

Клопките тихо затварят се с звън.

Притискат зад себе си разни тъги.

И чакат касетата на някой филм,

за да прожектират поредния сън.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??