28 янв. 2008 г., 11:21

Преди да заспим 

  Поэзия
555 0 4
 

Клопките тихо затварят се с звън.

Притискат зад себе си разни тъги.

И чакат касетата на някой филм,

за да прожектират поредния сън.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??