Преди десет години
Преди десет години те срещнах.
Преди десет години разбрах,
че мога да затворя напълно
след теб вратата на моето сърце
и да останеш там със векове.
Но едва наскоро осъзнах,
че наранено и плачещо,
моето сърце не би открехнало
дори вратата, да се промъкне друг,
да го утеши и раните да заздрави.
То готово е на всичко,
да боли и да кърви,
но щастлив да бъдеш ти.
Обичам те, помни!
© Анна Петрова Всички права запазени
отколкото да се чуствам само обичана от някого...
Но всичко е любов...С много обич.