29.08.2007 г., 0:03 ч.

Преди и сега 

  Поезия
574 0 0
Преди и сега

Ето, че дойде и края
на нашата любов,
помня как с думи
обгръщахме се и
обещавахме си
да сме заедно завинаги.

Но думите, казани от нас
бяха като написаното
на брега на някое море,
щом го напишеш, рано или
късно идва вълната и го залива
и от него няма и следа.

За теб това е добре
дошло, няма е любовта
и не съм сигурна дали
въобще някога обичал си ме,
да, истината е това.

Времената се промениха,
а страните се размениха,
сега вече осъзнах, че
щастието ще го намеря
някъде далеч, но
не и до теб.

Стига толкова тъжни мисли
и спомени по изгубени дни.
След този проливен дъжд
съм сигурна, че ме чака
слънчев и топъл ден,
изпълнен с красива обич.

© Нели Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??