16.11.2008 г., 20:22 ч.

Преди края 

  Поезия
554 0 1
И за раздяла ще настъпи време,
но преди да дойде, искам да ти кажа
това, което чувствам всеки път.

Ръцете ти ме карат да настръхвам!
Очите ти - в бездна да потъвам!
Целувките ти - в Ада да горя!
Думите ти - да се двоумя!
И така е, мили, всеки път.

Надеждата ми ще умре последна
и мислено ще се надявам
този край да не настъпва.
Защото ти за мен си всичко,
което искам от един човек!


© Димитрина Сургучева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??