6.03.2007 г., 15:12 ч.

Преди началото 

  Поезия
869 0 1
Изгубих те, преди да те спечеля,
научих се самотна да живея.
Ти беше истински и нежен,
макар и понякога небрежен.

Изгубих те, преди да те спечеля,
но съдбата бе жестока
и ти така и не разбра,
отблъсна ме, без да разбереш,
че едно сърце изгаря в копнеж.

Изгубих те, преди да те спечеля,
но да те видя пак в нощtа копнея.
Ти беше като ангел, дошъл от рая.
Тогава още не знаех,
че преди началото ще дойде края!

© Вероника Менгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защо си го пуснала,намери го отново,за една любов се правят много жертви и опити.Не се отказваи така
    Поздрави!!!
Предложения
: ??:??