25.10.2019 г., 7:53 ч.

Преди началото 

  Поезия
179 1 0

                                                                                       любовта била

 

                                                                                   преди началото на

 

                                                                                      всички начала

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??