15.12.2007 г., 7:53 ч.

... преди сега (2) 

  Поезия » Друга
1482 0 4
ТРОН ОТ ЧЕРЕПИ

Планини от мъртви тела
около замък от болка.
Аз седя върху трон от черепи,
заобиколен от стени от кръв.

***
Всичко е мъртво
и навсякъде мъртъвци.
Трупове и тук
в тронната зала,
а наоколо ни мълчание…

***
Ето! Аз седя върху трона от черепи
заобиколен  от стени от кръв.
Потънал в мълчание...
мъртъв от векове...
аз чакам времето за живот.

© Пламен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??