2.07.2008 г., 14:42 ч.

Преди те молих да останеш, но беше преди да си тръгнеш... 

  Поезия » Любовна
958 1 1

Не съжалявам. Радвам се, че си отиде.
Не си събрах дори сълзите в шепа.
Не се разкъсах както много други.
И да те върна не опитах, не бях обсебена.
На тръгване дори ти казах ''Сбогом'' със усмивка.
И те помолих да не се обръщаш вече.
Начертах измислена преграда пред очите си,
пожелах да си ми чужд и непотребен.
И се сбъдна. Господ ме обича.
Пусна го сърцето ми, на свобода.
И идва твоят ред да разбереш обичаш ли,
дали си тръгна с право и колко струва любовта.
                                          ***
И може би в един момент в сърцето ти ще наболява,
кагото някога ти казах ''Остани''...
Исках те, обичах те, желаех те...
Но ти си тръгна...
Следващото си връщане ми го спести!

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??