31.05.2008 г., 13:19 ч.

Предимствата на едно убийство 

  Поезия
642 0 2
 

 

Хапеш, дърпаш, късаш моето сърце,

ядеш и плюеш алчно залъците малки,

а огризките небрежно хвърляш със собствените си ръце.

 

А аз търпя и тъна в рани страшни,

от болка се разкъсвам

и в локва кръв тялото ми се удави.

 

Бавно очите си затворих,

с тебе тихо се сбогувах,

да се гавриш с трупа ми те оставих.

 

Пиян ти беше за бъдещето светло,

а мен погреба тъй небрежно...

в миналото клето.

 

Сега ти липсвам, а ме няма

и горчива мисъл

в сълзите ти се заличава.

 

И сладко беше моето убийство,

сега си сам,

а до тебе - нищо!

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • прексрасен стих има много болка в него
  • "..сега си сам, а до тебе нищо!"
    Хареса ми. Много красиво пишеш! Продължавай така! Успехи! 6!
Предложения
: ??:??