4.12.2007 г., 6:28 ч.

Предимството на любовта 

  Поезия » Философска
680 0 22
И аз вярвам в знаменията
и на ангелите в окриленията.
И разказ написах за това,
на любовта си ще го прочета.

Там има легенди и мистика
и как изгарят усмивките.
Как няма понякога брод,
към горящата, млада любов!

И да я следваш си в правото,
да не я оставяш на произвола.
И нечестно да играеш пас,
с предимството във сетния й час!

Неканена, нечакана, различна
любов и с плод си магнетичен,
и тежък кръст - върху ангелски криле!
Помогни й, не скръствай безгрижно ръце!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??