Идея и първи ред от:
http://www.youtube.com/watch?v=La9KcdmBhBc
„Станал ли съм пълен идиот?”
всеки ден не спирам да се питам.
Ех, какъв живот, какъв живот....
Седем пъти ходя при Джи Пи-то.
За ушите... Вече оглушах.
Само чалга блъска децибели.
Слушам все: „Ти беше моят грях...”
И „продават манастири бели...”
И с очите си не съм добре.
Гледам вечер мазни политици.
Шоумен зализан глас дере.
Две певици пък поклащат цици.
Кръвното ми скача до възбог,
че в школото няма оправия.
Неграмотници завършват срок.
Скука е и пълна простотия...
А краката ми не ме държат.
Тичам само сметки да изплащам.
С ТЕЦ-а, НЕК-а – вече сме в джихад...
От фактурите им грам не схващам.
С нервите обаче съм „о′кей”.
Няма тука грешка и измама.
Пея си: „Здравей, живот, здравей...”
(Значи пълен идиот съм станал).
© Нина Чилиянска Всички права запазени