25.06.2007 г., 16:18 ч.

Предизвестена вечност 

  Поезия
672 0 3

Чувствай се свободна...
От тишината днес вкуси...
Мига съдбовен предвкуси...
и от Бог завинаги се извърни...

Вървиш по улиците прашни...
Спомени зад теб... страшни...
гаснат тихо в очите слепи...
ангели жадни протягат шепи...

Маскарад е деня...
... Арена неземна нощта...
Животът - въртележка от сълзи...
звезди... частици от Съдби...

... полепнали по твоите очи
Танцувай с мен сега...
Отминава като миг деня...
Остана само още един...

И той е Любовта...
Попила в мисълта....
И предизвестила...

... ВЕЧНОСТТА!!!

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??