27.06.2006 г., 9:17 ч.

Предизвикателно 

  Поезия » Любовна
1717 0 10

Косите ми ухаят на мускус,
омайват и привличат на момента,
прилъгват те с лъжлив привкус
на сладост, страст и дива мента.
Очите ми блестят като зора
и топлят те с цвета на шоколада.
Студено ли ти е? При мен ела.
Горя, кипя - досущ съм вино младо.
А устните ми - с вкус на карамел
опиват те - съвсем като в магия.
Вкуси ги.
Мъничко от тях ако си взел,
ще искаш още. Знам, ще те опия.
Ела сега, когато се раздавам -
коси, очи и устни ожаднели...
Единствено на теб ги подарявам,
защото ти сърцето го спечели.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??