13.08.2024 г., 8:55 ч.

Предложение на гражданин 

  Поезия
73 0 0

Понеже затворите ни все по са кът

и по конфорт не отговарят

                              на евростандартите,

(а парите народни трябва да се пестят)

пък престъпленията са ежечасни,

предлагам нов НПК-параграф:

„Обществено най-опасните

                            (спомни си Милото!)

да се осъждат на помилване

с президентски параф“.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??