7.05.2008 г., 23:19 ч.

Предложение за брак 

  Поезия
1134 0 2

Предложение за брак

 

Изгубвам се в извивките на тялото

Ти.

Далеч напивах кучето и го целувах.

Кръчмарски бяха устните и масите.

Напук робувах и пропсувах!

Напомнях си за свободата денем,

в нощта съзнавах, че съм роб.

Добитък бях, бях непотребен.

Сега приех, изгубих се -

до гроб -

дали ще мога да се крия

в извивките на тялото Ти?

Докога?

Кажи, коя ли беше твоята фамилия,

със моята във утрото да я сменя!

 

© Мария Чомакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??