Не ме докосвай! В миг ще изгориш!
Веднъж докоснеш ли ме – край!
Плътта си доброволно ще изпепелиш –
съдба такава сам не си чертай!
Не ме поглеждай! В миг ще ослепееш!
Веднъж погледнеш ли ме – край!
Ще бъде късно, щом го проумееш -
ще бъдеш принц във непрогледен рай…
Не ме целувай! Ще те омагьосам!
Веднъж целунеш ли ме – край!
Сърцето ти с магия ще жигосам
и ще остана там – това го осъзнай!
Не ме желай! Ще ме обикнеш!
А влюбиш ли се в мене – край!
На помощ демони и ангели ще викнеш,
но няма да съм твоя, знай!
© Даниела Ганчева Всички права запазени
Тов е в контекста на коментара, а мога и други неща да ви попитам, ако сте отворен към диалог