22.01.2009 г., 14:19 ч.

Предпоследен час 

  Поезия » Любовна
1027 0 27
Съм ;)>>>

Не те попитах колко ще ми струва?
Отдадох ти се просто... и приех.
Подарък ли? Нима!? Защо рискува?
Дали от мен не би те хванал страх?

Дарявам ти се. Ето ме. Вземи ме.
Целувай бавно. Дълго да боли.
Защо трепериш? Гледай ме в очите.
Ръцете ти са празни... отпреди.

Докосвай ме сега и нека вия.
И нека в този предпоследен час
да ме изгаря твоята стихия.
В последния, след теб -
                                  ще стана мраз.

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??