4.12.2020 г., 8:34 ч.

Представа за свят 

  Поезия » Друга
333 0 2

Не робувай на минало време
и по пътя си свой остави
светлина и забравено бреме,
ведрина и дечица добри.

Не целувай страха, а бленувай
да живеем красиво и в мир.
На приятели скъпи гостувай
и рисувай приятен всемир.

Не жадувай за тялото сито
и на беден надежда подай.
Знай, така ще катериш зенита,
ще намериш същинския рай.

Не зимувай, когато е лято,
а танцувай по рокля и грим.
Отпътувай с последното ято
към цвета на живота любим.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Отлични послания!
    Поздравявам те.
  • Не зная какво ще оставя. Нека Небето това прецени. Ала, каквото мога ще направя, дори да се обезцени
Предложения
: ??:??