Не робувай на минало време
и по пътя си свой остави
светлина и забравено бреме,
ведрина и дечица добри.
Не целувай страха, а бленувай
да живеем красиво и в мир.
На приятели скъпи гостувай
и рисувай приятен всемир.
Не жадувай за тялото сито
и на беден надежда подай.
Знай, така ще катериш зенита,
ще намериш същинския рай.
Не зимувай, когато е лято,
а танцувай по рокля и грим.
Отпътувай с последното ято
към цвета на живота любим.
© Димитър Драганов All rights reserved.
Поздравявам те.