3.03.2017 г., 17:59 ч.

Предсърдия 

  Поезия » Друга
500 0 0

Неизпратени,
прашни писма
висят в предсърдието ми.

Не ги допускам
до сърцето си.

Опасни са. 
И дълбоки
послания 
лежат в 
редовете им.

И чувства,
и емоции.

Буквите им,
изписани са 
с усмивките,
със сълзите ми.

И болят
в дробовете ми.

Неизпратени 
писма пазя, 
опасно близко 
до себе си.

Не ги изпращам 
до получателите им.

Те (не)забравени са
от мен,
но обичани.

 

© Яница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??