Неизпратени,
прашни писма
висят в предсърдието ми.
Не ги допускам
до сърцето си.
Опасни са.
И дълбоки
послания
лежат в
редовете им.
И чувства,
и емоции.
Буквите им,
изписани са
с усмивките,
със сълзите ми.
И болят
в дробовете ми.
Неизпратени
писма пазя,
опасно близко
до себе си.
Не ги изпращам
до получателите им.
Те (не)забравени са
от мен,
но обичани.
© Яница All rights reserved.