21.05.2024 г., 21:24 ч.

Предупреждение 

  Поезия » Пародии
130 0 0

Когато падне мрак

и часовника дванадесет удари,

чуеш ли от сова грак,

знай , беда ще се стовари!

 

И щом бледата луна

зад облаци се скрие,

туй е признак за беда

и ако куче като вълк завие.

 

Затуй не ходи в тъмнината ти,

във къщи кротко си почивай,

че срещнат ли те адските очи,

по-добре изобщо не заспивай !

© Живко Делчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??