Охлюв върху гроб затревен
последен етаж
от недоизживяна къща.
+ + +
Лека пръст
пчели отнасят прашец
от цветята на гроба.
+ + +
Посветено на 8 април - Международен ден на циганите
Приведена в кръста циганка
краде кръстове дървени.
Печално отопление.
© Милко Христов Всички права запазени