Навярно спасение няма.
Не идва крилатата чета.
Приключи поредната драма.
Момчета прибират бюджета.
Какво ли тук вече остана?
Какво остана – го взеха.
Животът лежи на дивана
с отдавна разкъсани дрехи.
Ще вдигнем ли знамето бяло?
Поредната драма приключи.
Защо сме покорни изцяло?
Защо ли от грешки не учим?
Приключи поредната драма.
Не идва крилатата чета.
Защото спасение няма,
дали да си купим билета?
© Димитър Драганов Всички права запазени