12.03.2023 г., 19:37 ч.

Преглед на здравния статус 

  Поезия
543 0 0

Болест сломи ме. Отново.
Болки тежат ми. Червени.
Чувствам, че сякаш отрова
плъзна из моите вени.

Бързо гласът ми изчезна.
Хвана ме бледа умора.
Пия лекарства полезни.
Вирусът пак се повтори.

Чая набързо изпивам.
Тихо ме вика леглото.
Лягам. Добре се завивам.
Болка пулсира в окото.

Вирусът идва полека.
Носи в ръцете си цвѐте.
Тичам към нощна аптека!
Хора, добре се пазете!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??