4.12.2010 г., 16:26 ч.

Прегръдка 

  Поезия
653 0 2

Прегръдка

 

Още очаквам тази топлина,

тази красота, тази нежност.

Още жадувам тази прегръдка,

тези ръце, тези целувки!

 

Обичам да гледам твоите очи.

Обичам да гледам твоята усмивка.

Ти ми даваш слънчеви лъчи,

а аз пък те правя щастливка.

 

Жадувам нежните ти устни,

жадувам целувките по тялото ми,

жадувам да докосвам нежната ти кожа,

жадувам да милвам меката ти коса.

 

Даваш ми толкова много

всеки ден, всеки час, всеки миг,

даваш ми толкова много

и ме правиш толкова щастлив.

 

Хей, Красавице!

Ти си моето пламъче!

Ти си моето скъпоценно камъче.

Обичам те, обичам те, обичам те.

Жадувам те, жадувам те, жадувам те!

 

Горя, изгарям от обич!

Нищо, никой не може да те нарани...

Надявам се да изгаряш и ти!

Усещам те дори в гърдите си!

 

Искам да ме прегръщаш.

Така се чувствам сигурен, желан,

ти с обич ме обгръщаш,

дори когато се усмихваш.

 

Събуждам се с усмивка на лице,

жадувам те с горещото си сърце,

очаквам тази твоя светлина

от топлата ти и сигурна прегръдка! 

С обич за Йоки!

 

Д. Иванов 16.11.2010

© Деян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??