26.07.2012 г., 23:09 ч.

Прегръдка 

  Поезия » Любовна
497 0 0

Прегръдка

Теб само обичам, искам да си тук сега,
да ми стоплиш ти сърцето,
да видя очите ти, макар за кратко,
там съм съвършена и от нищо лишена,
ако нещо ми липсва -
поглеждам тях, отивам при тях,
виждам себе си и как обичаш ме ти,
искам винаги с тези очи да те виждам
и заради нищо да не ги промениш,
никога от обичта да не се умориш,
защото аз няма да спра да те обичам!

Искам винаги да ме виждаш,
искам да сме с тебе двама,
да го има на лицето ти смеха,
любовта безспир да ни прегръща,
да ù отвръщаме двойно по-горещо,
ти в плен прегърна ме още първия ден,
но не разбрах как сърцето ми прегърна ти...
теб само обичам, искам да си тук сега...


15.07.12г.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??