19.02.2018 г., 11:26 ч.

Прегръдка 

  Поезия » Любовна
501 2 2

                              Прегръдка
Имаш нужда от прегръдка?
Да се вкопчиш между две ръце,
до  туптящото сърце.
Да не искаш да те пускат точно тези две ръце,

а и те самите да не искат да изгубят теб,
сгушилата се,
 ти
между двете му ръце?
Да почувстваш топлината на уют
и може би на дом и малко тишина.
Там между тези две ръце с туптящото сърце.
Имаш нужда от прегръдка, а може би от две?
            
                                                                          Г.Г

© Gabriela Georgieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??