12.10.2019 г., 15:54 ч.

Прегръдка 

  Поезия » Философска, Друга
533 0 0

Все някога аз ще се върна

от другия край на света... 

Към тебе с усмивка ще хукна... 

ще вгуша се в твоята гръд... 

 

Но този път ще е различно... 

не ще да те пусна след миг... 

(Когато почти те изгубих

разбрах колко значиш за мен!)...

 

Дни, седмици, месеци даже,

години... дори векове... 

ще бъда аз вгушен в гръдта ти... 

до моята майка... до теб... 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??